Pannenkoeken
Ingrediënten
- 250 g Boni zelfrijzende bloem
- 45 g suiker
- 2 zakjes vanillesuiker
- 650 g Boni bio melk
- 3 Spar eieren
- 2 eidooiers
- 50 g Spar boter
- snuifje zout
- arachideolie
Recept
- Klop de eidooiers, volledige eieren, suiker en vanillesuiker op.
- Voeg het snuifje zout toe.
- Meng de melk eronder en zeef de bloem door het beslag.
- Smelt de boter en voeg als laatste toe aan het beslag.
- Laat het beslag een 10 à 15 min rusten alvorens te bakken.
- Verwarm de pannenkoekenpan ruim op voorhand. Smeer ze in met arachideolie en strijk open met een borsteltje.
- Giet een pollepel beslag in de pan en laat de pannenkoek bakken. Draai om en laat ook de andere kant bakken.
- Smeer de pan tussen het bakken van elke pannenkoek in met olie.
- Ga verder tot al het deeg opgebruikt is.
Delen