Dorayaki pannenkoek
 
                    
                    
                Eieren , Gluten , Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
- 
                    
                    Vulling
- 
                    
                    Doe de blauwe bessen in een steelpan met de suiker, het citroensap en 1 el water. Breng aan de kook onder voortdurend roeren tot de bessen kleverig droog zijn. Laat afkoelen. 
- 
                    
                    Roer de bessenpuree samen met de zeste door de mascarpone. 
- 
                    
                    Beslag
- 
                    
                    Meng bloem, bakpoeder en fijne suiker in een kom. Klop de eieren, honing en melk door elkaar en giet bij de bloem. Roer tot een glad beslag. 
- 
                    
                    Verwarm een koekenpan met een klontje geklaarde boter en schep 2 el beslag in de pan als de boter heet is. Bak 2 min tot je belletjes ziet aan de bovenkant en draai dan de pannenkoek om. Bak nog 30 sec. Herhaal tot het deeg op is. 
- 
                    
                    Bestrijk 1 pannenkoek met bessenmascarpone en dek af met een tweede pannenkoek, druk licht aan en herhaal. 
- 
                    
                    Serveer onmiddellijk. 
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
 
                    
                    
                 
                    
                    
                 
                    
                    
                