Allergenen

Eieren , Gluten , Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Vulling

    Doe de blauwe bessen in een steelpan met de suiker, het citroensap en 1 el water. Breng aan de kook onder voortdurend roeren tot de bessen kleverig droog zijn. Laat afkoelen.

  2. Roer de bessenpuree samen met de zeste door de mascarpone.

  3. Beslag

    Meng bloem, bakpoeder en fijne suiker in een kom. Klop de eieren, honing en melk door elkaar en giet bij de bloem. Roer tot een glad beslag.

  4. Verwarm een koekenpan met een klontje geklaarde boter en schep 2 el beslag in de pan als de boter heet is. Bak 2 min tot je belletjes ziet aan de bovenkant en draai dan de pannenkoek om. Bak nog 30 sec. Herhaal tot het deeg op is.

  5. Bestrijk 1 pannenkoek met bessenmascarpone en dek af met een tweede pannenkoek, druk licht aan en herhaal.

  6. Serveer onmiddellijk.