Dorayaki (cake met rodebonenvulling)

Eieren , Gluten , Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Meng de bloem, het bakpoeder, de honing, suiker, eieren en een snuifje zout tot een glad geheel. Doe de melk erbij en roer goed.
-
Smelt wat boter in een pannenkoekenpan en bak pannenkoeken van het beslag. Laat ze aan beide zijden goudbruin worden.
-
Steek cirkels uit elke pannenkoek met behulp van de uitsteekring.
-
Spoel de bonen met koud water en doe ze in een kookpot. Voeg de suiker toe.
-
Mix de bonen kort en laat verder garen op een zacht vuurtje tot je een mooie compote/confituur hebt.
-
Laat de bonencompote afkoelen.
-
Voorzie 3 pannenkoeken per persoon. Maak een stapeltje met de bonencompote ertussen.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven