Gevulde avocado met garnalen, yoghurt, pistachenoten en granaatappelpitten

4Schaal-/Schelpdieren30minPrint
Ingrediënten
  • 2 avocado’s
  • 200 g Spar gepelde grijze garnalen
  • 1 potje Boni Selection yoghurt
  • 60 g Spar pistachenoten
  • ½ bosje peterselie
  • ½ granaatappel
Recept
  1. Snij de granaatappel middendoor en haal de pitten eruit. Hou apart.
  2. Snipper de peterselie fijn.
  3. Snij de avocado overlangs in twee en verwijder de pit. Maak een mooi kuiltje in het vruchtvlees door een deel met een lepel te verwijderen. Hak het vruchtvlees in kleine stukjes. Doe in een kom.
  4. Meng de peterselie en yoghurt eronder. Voeg de grijze garnalen, ½ van de pistachenoten en granaatappelpitten toe. Kruid met peper en zout.
  5. Vul de uitgeholde avocado’s op. Werk af met de rest van de pistachenoten en granaatappelpitten.
  6. Versier eventueel met nog wat peterselieplukjes.
< naar recepten