Oesterzwamshoarma met yoghurt en granaatappelpitten
Melk , Mosterd en sojabonen. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Marinade
-
Pel de look en pers fijn.
-
Meng de look met de sojasaus, Luikse stroop, sambal, mosterd en citroensap.
-
Verwijder de onderste steeltjes van de oesterzwammen. Trek de oesterzwammen in gelijke delen.
-
Meng de rauwe oesterzwammen onder de marinade en laat 1 nacht trekken.
-
Prik de oesterzwammen op satéstokjes en druk goed samen. Bak de satés krokant in hete boter.
-
Yoghurtdip
-
Meng de Griekse yoghurt met peper en zout. Werk de dip af met za’atar en granaatappelpitten.
-
Serveer de satés van oesterzwam met het Turks broodje en de yoghurtdip.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders