Oesterzwamshoarma met yoghurt en granaatappelpitten

Oesterzwamshoarma met yoghurt en granaatappelpitten

Allergenen

Melk , Mosterd en sojabonen. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Marinade

    Pel de look en pers fijn.

  2. Meng de look met de sojasaus, Luikse stroop, sambal, mosterd en citroensap.

  3. Verwijder de onderste steeltjes van de oesterzwammen. Trek de oesterzwammen in gelijke delen.

  4. Meng de rauwe oesterzwammen onder de marinade en laat 1 nacht trekken.

  5. Prik de oesterzwammen op satéstokjes en druk goed samen. Bak de satés krokant in hete boter.

  6. Yoghurtdip

    Meng de Griekse yoghurt met peper en zout. Werk de dip af met za’atar en granaatappelpitten.

  7. Serveer de satés van oesterzwam met het Turks broodje en de yoghurtdip.