Gepekelde ui met tartaar van rund, gefrituurde uitjes en appelkappers

Eieren en Mosterd. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Kook het water met de azijn, suiker, kurkuma en het zout.
-
Pel de ui en snij in dikke lamellen. Giet de kokende mengeling op de ui en laat een nachtje trekken in de koelkast.
-
Snij het rundvlees eerst in sneetjes, daarna in reepjes en uiteindelijk in zo klein mogelijke stukken.
-
Was de peterselie en snipper fijn. Meng onder de tartaar. Werk de tartaar af met de eidooier, mosterd en kappertjes.
-
Schik een klein beetje tartaar op een partje gepekelde ui en werk af met een takje rucola en een stukje appelkapper. Bestrooi alles met gefrituurde uitjes.