Tataki van rund met crème van zoete ui en aubergine
Selder , Gluten , Weekdieren , sesamzaad , sojabonen en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Marinade
Pel de sjalot en snipper fijn. Pel de look en rasp bij de sjalotsnippers. Snij de bieslook fijn en voeg ook toe. Meng de sojasaus, sushi-azijn en sesamolie eronder.
-
Snij de picanha in dikke schijven. Gril het vlees op de BBQ op direct vuur. Leg het gegrilde vlees in de marinade, laat 30 min trekken.
-
Crème van zoete ui en aubergine
Leg de aubergine tussen de hete kolen. Draai de zoete uien in aluminiumfolie en leg bij de aubergine in de kolen. Laat de aubergine en uien zacht worden en haal uit de kolen. Haal het vruchtvlees van de aubergine en uien eruit. Mix het vruchtvlees glad met de oestersaus en de fond.
-
Snij het vlees in fijne reepjes. Werk de reepjes af met wat marinade.
-
Serveer het vlees met de crème van aubergine, veldsla en gebakken uitjes.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven