Allergenen
noten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pel het teentje look en duw door de lookpers. Snij de oregano en bladpeterselie fijn.
-
Doe de olijven, pistachenoten, kappertjes, look en verse kruiden in de blender en pureer. Druppel de olijfolie erover terwijl de machine nog draait tot je een pasta bekomt.
-
Voeg de limoenzeste toe. Besprenkel met olijfolie en mix kort.
-
Breng verder op smaak met peper en zout.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Wil je dit verder toelichten?
Sluiten
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven