Wrap met champignons, paprika, zoete aardappel en roomkaas PT1H 4 porties 4 opvulchampignons 4 eetlepels roomkaas 2 el Griekse yoghurt 2 tortillawraps 2 el zongedroogde tomaten 1 zoete aardappel 1 Boni Selection paprika zonder schil (uit bokaal) 1 kl korianderpoeder Boni olijfolie 1 el citroensap

Wrap met champignons, paprika, zoete aardappel en roomkaas

b934bd08dda7efed00189a1ac3357d4ea4c6c313ad3a35086df903ea521b8f89.jpg

Allergenen

Melk. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Snij de champignons in 2 en marineer ze 30 min in een sausje van Griekse yoghurt, citroensap, korianderpoeder, peper en zout.

  2. Bak de champignons na het marineren kort aan in veel olijfolie.

  3. Was de zoete aardappel en snij in dikke frieten. Bak gaar in olijfolie en kruid met peper en zout.

  4. Smeer 2 el roomkaas over 1 tortillavel.

  5. Beleg de tortilla met half zongedroogde tomaten, paprika, zoete aardappel en champignons.

  6. Rol de tortilla op en snij in 4 stukken.