Pannetje met scampi’s, zwarte pens en curry-kokosroom

Schaaldieren en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Januari
- Februari
- Maart
- April
- Mei
- Juni
- September
- Oktober
- November
- December
- Fruit
Appel
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Saus: pel de sjalotjes en snipper ze fijn.
-
Schil de appel, verwijder het klokhuis en snij het vruchtvlees in kleine stukjes.
-
Verhit een klontje boter en stoof de sjalotsnippers glazig. Voeg de appelblokjes toe en laat meestoven. Bestrooi met currypoeder en roer om.
-
Overgiet met de bouillon en kokosmelk. Laat inkoken op een zacht vuurtje.
-
Mix de saus en breng op smaak met zout.
-
Pel de scampi’s en snij de zwarte pens in plakjes. Steek op prikkers: eerst 1 scampi, dan een plakje pens en tot slot 1 scampi.
-
Bak de spiesjes aan beide zijden in geklaarde boter in de pannetjes en overgiet met saus.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven