Krab met avocado en plattekaas

Schaaldieren. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pel de avocado, snij in 2 en verwijder de pit. Plet de avocado tot een smeuïge mousse. Voeg het sap van ½ limoen toe. Snipper het chilipepertje fijn en voeg toe aan de avocadomousse. Rooster de pijnboompitten, laat afkoelen en voeg eveneens toe aan de mousse. Kruid met peper en zout.
-
Trek het krabvlees in stukjes en meng met de mayonaise. Kruid ook met peper en zout.
-
Pel de sjalot en snipper fijn. Snij de appel in kleine blokjes. Kruid de plattekaas met peper en zout. Voeg de sjalotsnippers, appelblokjes en het sap van ½ limoen toe.
-
Schep een lepel avocadomousse in een glaasje. Lepel het krabvlees en de plattekaas erboven of ernaast. Werk af met een takje dille.