Gevulde selderstengels PT1H 8 porties 250 g Spar gerookt spek 300 g roomkaas 100 g Spar aperitiefmix 1 kl lookpoeder 3 el Boni Selection room 100 g Spar gedroogde veenbessen 3 lente-uitjes 16 stengels selder

Gevulde selderstengels

0ebc3844eded67f235f5914dd7c3124bf854da28455144e7c1026fad3dc871d9.jpg

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Bak de sneetjes spek krokant in de oven, laat uitlekken op keukenpapier en verkruimel.

  2. Snipper de lente-uitjes fijn, hak de noten en veenbessen.

  3. Roer de roomkaas los met de room en het lookpoeder.

  4. Schep de lente-ui, gerookte spekkruimels, noten en veenbessen erdoor. Kruid met versgemalen zwarte peper en zeezout.

  5. Plaats minstens 30 minuten in de koelkast zodat de smaken zich kunnen vermengen.

  6. Snij de selderstengels in 10 cm lange stukken en trek de draden eraf.

  7. Vul de selderstengels met het kaasmengsel. Bewaar tot serveren in de koelkast.