Selder en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij de kippenvleugels in 2: onderbout en bovenstuk.
-
Schep paprikapoeder, cayennepeper en zout door de bloem. Strooi een laagje bloem in een schaal en leg de kippenvleugels erop. Strooi de rest van de kruidige bloem erover en zet 1 u in de koelkast.
-
Snij de selderstengels in fijne sticks.
-
Dip:
meng de zure room, mayonaise, worcestersaus en citroensap met de roquefort. Plet de roquefort tot een smeuïge saus. Kruid met versgemalen zwarte peper en zout.
-
Frituur de kippenvleugels krokant en serveer samen met de seldersticks en blauwe kaasdip.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven