Gado-gadoprikkers met pindasaus

Gado-gadoprikkers met pindasaus

Allergenen

Pindanoten. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Saus: doe de currypasta in een sauspan en roerbak 30 sec. Voeg de rest van de sausingrediënten en 4 el water toe en laat opwarmen.

  2. Schil de wortelen en snij in schuine plakjes.

  3. Snij de broccoli en bloemkool in roosjes.

  4. Snij de courgette in plakjes en borstel de champignons schoon.

  5. Steek de groenten afwisselend op prikkers.

  6. Leg de prikkers in het stoommandje en plaats in een pot met deksel.

  7. Vul de pot met kokend water, tot net onder de groenteprikkers, en dek de pot af.

  8. Stoom in 7 à 10 min beetgaar.

  9. Serveer met pindasaus en werk af met verse koriander, munt en verkruimelde kroepoek.