Pindanoten. Kan andere allergenen bevatten.
- Maart
- April
- Mei
- Juni
- Juli
- Augustus
- September
- Oktober
- November
- Groenten
Bloemkool
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Saus: doe de currypasta in een sauspan en roerbak 30 sec. Voeg de rest van de sausingrediënten en 4 el water toe en laat opwarmen.
-
Schil de wortelen en snij in schuine plakjes.
-
Snij de broccoli en bloemkool in roosjes.
-
Snij de courgette in plakjes en borstel de champignons schoon.
-
Steek de groenten afwisselend op prikkers.
-
Leg de prikkers in het stoommandje en plaats in een pot met deksel.
-
Vul de pot met kokend water, tot net onder de groenteprikkers, en dek de pot af.
-
Stoom in 7 à 10 min beetgaar.
-
Serveer met pindasaus en werk af met verse koriander, munt en verkruimelde kroepoek.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven