Pastinaakwafeltjes met witte pens en bospaddenstoelen

Pastinaakwafeltjes met witte pens en bospaddenstoelen

Allergenen

Eieren en Melk. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Schil de pastinaken, snij in gelijke blokjes en kook gaar in gezouten water. Giet af als ze gaar zijn en laat uitlekken.

  2. Meng de melk met de gist. Mix de pastinaak erin.

  3. Splits de eieren en scheid de dooiers van de eieren. Meng de bloem en eidooiers onder het pastinaakmengsel.

  4. Laat 30 min rijzen onder plasticfolie.

  5. Klop de eiwitten op en meng onder het beslag. Kruid met peper en zout.

  6. Warm het wafelijzer en bak de wafeltjes in het hete wafelijzer.

  7. Verwijder het vel van de witte pens en snij in schijfjes.

  8. Bak de schijfjes pens goudbruin in gebruinde boter. Haal ze uit en hou apart.

  9. Bak de bospaddenstoelenmix in dezelfde pan aan. Kruid met peper en zout.

  10. Voeg de stukjes witte pens toe en warm nog even op.

  11. Serveer warm op de wafel.