Madeleines met raclettekaas Le Rustique, chorizo en rozemarijn

6Vlees60minPrint
Ingrediënten
  • 2 sneetjes Raclette Le Rustique
  • 80 g bloem
  • ½ zakje bakpoeder
  • 2 Spar eieren
  • 5 el Boni Selection olijfolie
  • 30 g chorizoworst
  • 2 el rozemarijn
Recept
  1. Verwarm de oven voor op 240°C.
  2. Meng de bloem en het bakpoeder in een mengkom. Maak een kuiltje, doe daar de eieren en olijfolie in en meng onder de rest. Kruid met peper en zout.
  3. Hak de rozemarijn, chorizo en raclettekaas Le Rustique fijn en meng onder het beslag.
  4. Giet het beslag in de ingeoliede madeleinevormen en laat 20 min afkoelen in de koelkast.
  5. Bak 3 min op 240°C, verlaag daarna de temperatuur naar 180°C en bak nog 5 min.
< naar recepten