Mini tarte tatins van rode ui en raclettekaas Le Rustique

6Geen vlees/vis60minPrint
Ingrediënten
  • 6 sneetjes Raclette Le Rustique
  • 1 rol kruimeldeeg
  • 4 à 6 kleine rode uien
  • 2 el poedersuiker (afwerking)
  • 1 el witte wijnazijn
  • enkele takjes tijm
Recept
  1. Bedek muffinvormpjes met bakpapier.
  2. Verwarm de oven voor op 210°C.
  3. Snij de rode uien in plakjes van 5 mm, bestrooi met poedersuiker en leg in elke muffinvorm een plakje ui.
  4. Snij elk plakje raclettekaas Le Rustique® in 4 en leg op elke uiring een stukje.
  5. Snij uit het kruimeldeeg cirkels die iets groter zijn dan je vormpjes. Leg ze in de vormpjes, plooi het deeg over de randen van de vormpjes en prik in met een vork. Bak 5 min in de oven.
  6. Haal de taartjes uit de vormen, draai ze om op een bord en werk af met een beetje tijm.
< naar recepten