Gluten en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoeveel eten voorzien per persoon bij een BBQ?
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Leg het sushimatje op het werkvlak. Bedek met 6 plakjes gerookt spek, zorg dat ze elkaar een beetje overlappen.
-
Meng het gehakt met de BBQ-kruiden. Bedek het spek met een dun laagje gehakt. Blijf tot ± 2 cm van de bovenkant van het spek.
-
Snij de emmentaler in een reep van 1 cm dikte. Leg dit onderaan op het gehakt.
-
Rol met het sushimatje het gehakt strak op tot een rolletje.
-
Herhaal tot je ingrediënten op zijn.
-
Verwarm ondertussen de oven voor op 180°C.
-
Leg de rolletjes op een rooster en laat 25 minuten garen.
-
Glazuur de rolletjes met BBQ-saus en laat nog 10 minuten verder bakken. Glazuur na 5 minuten nog eens.
-
Giet de panko en gefrituurde uitjes in 2 diepe borden.
-
Haal de gebakken rolletjes uit de oven en rol het ene door de panko en het andere door de gefrituurde uitjes.
-
Snij de rolletjes in sushi en schik op een bord.
-
Serveer met jalapeñopepertjes en BBQ-saus.
-
(*) Als je geen sushimatje hebt, kan je de rolletjes ook op plasticfolie maken en zo strak oprollen.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven