Mosterd. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven voor op 160°C.
-
Zet de uien op aluminiumfolie op een bakplaat en steek 20 à 30 min in de oven. Laat ze halfzacht worden.
-
Haal uit de oven en laat afkoelen in de koelkast.
-
Snij het bovenste stuk eraf en hou apart.
-
Haal de schil van het onderste stuk ui en haal de binnenkant van de ui eruit. Snij dit in kleine stukjes en hou apart.
-
Snij de abrikozen fijn.
-
Draai de ui in kruimeldeeg en bak omgekeerd 15 min op 180°C.
-
Kleur ondertussen het spek. Voeg de versneden binnenkant van de ui toe en de abrikoosstukjes.
-
Laat alles zacht worden. Werk af met een schep mosterd. Kruid met peper en weinig zout.
-
Vul de uien hiermee op. Warm terug op in de oven indien nodig.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven