Kruimeldeeg (hartig)

fe72914ce985d6cbf5cc51c1a0a736d7bd9c4dfcd78274ce7cf824177d2d9cd6.jpg

Allergenen

Eieren , Gluten , Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Goed voor 800 g deeg (= 2 taartbodems en enkele koekjes)

  2. 8479f024edc48628977365b26695c93312584f86ae9b980f237a63f292c4bb47.jpg

    Meng de malse boter met de suiker en klop zacht.

  3. da5506dfd15d3c6df335e5f3403a2015bc6a02c2d9250a6b94dd4050947bdfcd.jpg

    Voeg het zout en het ei toe. Meng als laatste de bloem eronder.

  4. 8bf812a06d8beb1b97768af41f4fdfa1a7a5b7e45a24aa75ede57861a9552243.jpg

    Laat minstens 1 u rusten in de koelkast voor gebruik.