Fett’unta met tapastomaat, ricotta, venkel en citroenrasp
Gluten , Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij de venkel zo dun mogelijk. Marineer de venkel in olijfolie, zeste en sap van de citroen. Kruid met peper en zout.
-
Was de tapastomaten en snij ze in 4.
-
Bak de sneden zuurdesem goudbruin in olijfolie.
-
Pluk van de basilicum en mix glad in 5 el olijfolie.
-
Kruid de ricotta met peper en zout en smeer op de sneden brood. Schik de tomaten en de venkel op de ricotta. Besprenkel de fett’unta rijkelijk met de basilicumolie.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven