Perzikgazpacho

Perzikgazpacho

Allergenen

Kan allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Ontvel en ontpit de perziken.

  2. Snij het vruchtvlees van ½ perzik in kleine blokjes en hou apart.

  3. Schil de komkommer, snij in de lengte middendoor en schraap de zaadjes er met een koffielepel uit.

  4. Snij 2 cm komkommer in kleine blokjes en hou apart voor de afwerking.

  5. Snij de rest van de komkommer en perziken in stukken. Doe samen met het water in de blender.

  6. Pel de look.

  7. Verwijder het steeltje en de zaadlijsten van de chilipeper en snij in stukken. Voeg samen met de look en ½ van de koriander bij de komkommer en perziken.

  8. Mix het geheel fijn en breng op smaak met azijn en zout.

  9. Zet minstens 1 u in de koelkast. Werk af met komkommer- en perzikblokjes en takjes koriander.