Perzikgazpacho PT30M 8 porties 700 g perziken 1 teentje knoflook plantje koriander 1 koffielepel ciderazijn 25 cl ijskoud water 1 gele piccantina chilipeper 1 komkommer fleur de sel

Perzikgazpacho

847e3e97d868544a5b503201ce4b4bfab4bd6d4e769e83718b24f373fe3ccfe8.jpg

Allergenen

Kan allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Ontvel en ontpit de perziken.

  2. Snij het vruchtvlees van ½ perzik in kleine blokjes en hou apart.

  3. Schil de komkommer, snij in de lengte middendoor en schraap de zaadjes er met een koffielepel uit.

  4. Snij 2 cm komkommer in kleine blokjes en hou apart voor de afwerking.

  5. Snij de rest van de komkommer en perziken in stukken. Doe samen met het water in de blender.

  6. Pel de look.

  7. Verwijder het steeltje en de zaadlijsten van de chilipeper en snij in stukken. Voeg samen met de look en ½ van de koriander bij de komkommer en perziken.

  8. Mix het geheel fijn en breng op smaak met azijn en zout.

  9. Zet minstens 1 u in de koelkast. Werk af met komkommer- en perzikblokjes en takjes koriander.