Allergenen
Kan allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Ontvel en ontpit de perziken.
-
Snij het vruchtvlees van ½ perzik in kleine blokjes en hou apart.
-
Schil de komkommer, snij in de lengte middendoor en schraap de zaadjes er met een koffielepel uit.
-
Snij 2 cm komkommer in kleine blokjes en hou apart voor de afwerking.
-
Snij de rest van de komkommer en perziken in stukken. Doe samen met het water in de blender.
-
Pel de look.
-
Verwijder het steeltje en de zaadlijsten van de chilipeper en snij in stukken. Voeg samen met de look en ½ van de koriander bij de komkommer en perziken.
-
Mix het geheel fijn en breng op smaak met azijn en zout.
-
Zet minstens 1 u in de koelkast. Werk af met komkommer- en perzikblokjes en takjes koriander.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Wil je dit verder toelichten?
Sluiten