Paprikagazpacho

Allergenen

Selder en noten. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Snij het vruchtvlees van ¼ paprika in kleine blokjes en hou apart.

  2. Schil de komkommer, snij in de lengte middendoor en schraap de zaadjes er met een koffielepel uit.

  3. Snij 2 cm komkommer in kleine blokjes en hou apart voor de afwerking.

  4. Snij de rest van de komkommer en het vruchtvlees van de paprika’s in stukken. Doe samen met het water in de blender.

  5. Pel de look.

  6. Verwijder de zaadjes en zaadlijsten van de chilipeper en snij in stukken. Voeg samen met de look en ½ van de dragon bij de komkommer.

  7. Snij de selderstengel in fijne plakjes en voeg bij de rest.

  8. Mix het geheel fijn. Breng op smaak met azijn en zout.

  9. Zet minstens 1 u in de koelkast.

  10. Werk af met komkommer, paprikablokjes, een dot Griekse yoghurt, gehakte pistachenoten en blaadjes dragon.