Selder en noten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij het vruchtvlees van ¼ paprika in kleine blokjes en hou apart.
-
Schil de komkommer, snij in de lengte middendoor en schraap de zaadjes er met een koffielepel uit.
-
Snij 2 cm komkommer in kleine blokjes en hou apart voor de afwerking.
-
Snij de rest van de komkommer en het vruchtvlees van de paprika’s in stukken. Doe samen met het water in de blender.
-
Pel de look.
-
Verwijder de zaadjes en zaadlijsten van de chilipeper en snij in stukken. Voeg samen met de look en ½ van de dragon bij de komkommer.
-
Snij de selderstengel in fijne plakjes en voeg bij de rest.
-
Mix het geheel fijn. Breng op smaak met azijn en zout.
-
Zet minstens 1 u in de koelkast.
-
Werk af met komkommer, paprikablokjes, een dot Griekse yoghurt, gehakte pistachenoten en blaadjes dragon.