Miniquiches met druiven en walnoten, courgette en mozzarella PT30M 5 porties 3 Spar eieren 1 pakje kruimeldeeg 15 Spar walnoten 15 blauwe druiven zonder pit 15 witte druiven zonder pitjes 1 courgette 1 bolletje mozzarella Spar boter Boni Selection bloem fleur de sel 3 dl Boni room

Miniquiches met druiven en walnoten, courgette en mozzarella

97effa7da7980e1f1ff5eae1b353d66f64f8cb988c03983e30edfac86e30221a.jpg

Allergenen

Eieren en noten. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Smeer de vormpjes in met boter en bestrooi met bloem, zodat het deeg niet blijft kleven in de bakvormen.

  2. Verwarm de oven voor op 170°C.

  3. Snij rondjes uit het vel kruimeldeeg die net iets groter zijn dan de bakvormen.

  4. Bekleed de vormen met het deeg en duw goed aan.

  5. Zet in de voorverwarmde oven en bak 10 min. Haal daarna uit de oven.

  6. Mix de room en eieren samen en kruid met peper en zout.

  7. Was de druiven en snij in 2.

  8. Schik de druiven en walnoten op de gebakken vormen.

  9. Giet het ei-roommengsel tot net onder de rand van de vormen.

  10. Bak gedurende 15 min verder op 170°C.

  11. Was de courgette en schil er met een dunschiller lange repen van.

  12. Snij de bol mozzarella in kleine stukjes en meng deze onder de courgetteslierten.

  13. Werk de warme miniquiches af met de mozzarella- courgettesla en wat fleur de sel.