Gewelde Jägermeisterrozijnen en walnoten
PT15M
8 porties
100 g Spar rozijnen
50 g Spar walnoten
200 ml Jägermeister
100 ml water
Allergenen
noten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Meng de rozijnen en de walnoten.
-
Kook de Jägermeister en het water op. Giet nadien rechtstreeks op de rozijnen walnotenmengeling.
-
Laat een nachtje trekken.
-
Serveer met raclettekaas, of een stukje blauwschimmelkaas.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Wil je dit verder toelichten?
Sluiten
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven