Melk en Pindanoten. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoeveel eten voorzien per persoon bij een BBQ?
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Wrijf de bakvorm in met olie.
-
Verwarm de oven voor op 180°C.
-
Steek uit ieder tortillavel een cirkel van 8 cm diameter. Duw deze in een muffinvorm en druk mooi aan zodat je een 'cupvorm' bekomt.
-
Bak deze 4 min af in de voorverwarmde oven.
-
Pel de ui en snipper fijn. Snij de tomaat in kleine blokjes. Snipper wat korianderblaadjes fijn.
-
Verhit de arachideolie in een pan en bak het gehakt rul. Voeg de uisnippers en tomatenblokjes uit blik toe. Laat zachtjes sudderen. Kruid met pili-pili.
-
Verdeel dit mengsel over de tacocups en bestrooi met de cheddarkaas.
-
Bak 5 min in de oven op 180°C.
-
Haal de tacocups uit de bakvorm. Werk af met een toefje zure room, verse tomatenblokjes en fijngesnipperde koriander.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven