Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Pel de sjalot en snipper fijn. Snipper de bieslook fijn.
Verhit wat olijfolie in een sauspan. Bak de sjalot glazig. Blus met de room en breng aan de kook. Voeg de smeltkaas toe en roer tot een gladde saus.
Haal van het vuur en roer de bieslook erdoor. Kruid met zwarte peper. Laat afkoelen en opstijven. Schep in een spuitzak.
Snij de paprika’s in de lengte open. Spuit in elke paprika wat cheddarsaus en wikkel er 1 snede spek rond.
Bak 15 min op een gesloten BBQ op 180°C.
Mac & cheese met cheddar en krokant spekrecept
Gevulde paprika met chili con carne, cheddar, zure room, guacamole en tortillachips
Gegrilde taco met citroenkip en cheddar
Sloppy Joe burger met cheddar en coleslaw
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders