Kook dit gerecht in deze stappen

  1. 9e2891c9f84dcf7d35ba0784278f5507cc96fab5f1b1ad74b1e85fc6af158217.jpg d19bbebffbf85de695c8a0955abe8070c47ae1413cbf0dd10bbe46b373f31302.jpg 765b26361cc5aa8631b0b55cc3f357ad1ad858498f6d39789e17762dd5593604.jpg bbdd4bf7abf85831f256a03de7c133e7b58d0f85e9d0097061e7eb77077081b8.jpg d2f610716b7f9552325f7ade759ce03184da40d3407767cee6fb8b8696014cfc.jpg 0d52e1c238059950ae327b0cfcbba06068096681c8898f2c9d97fcc0f5c3be9d.jpg

    Snij repen van 3 cm breed uit 1/2 van het pizzadeeg.

  2. 1e896f5093818357531974257e6d505eb2f333639aec244fd66f1a07034cf184.jpg 7392f4b09517980c055a53ce0a4e84fde3047d5580c8ceee5bca414116ffb23a.jpg 9cde0b260b56553c97dc9ce55a2d2c77a497884164f9533337f634138b41e715.jpg

    Vouw de uiteinden van de repen naar elkaar en vorm willekeurige mini-pizza’s in spookjesvorm. Leg op een ovenplaat met bakpapier.

  3. 494be89903dc1338da462cac488aea401e78f8e335183d4eb34ed150045057b0.jpg 355921f6fcfe70d69f3fe74c483f7bb2af2aee3e8e4603448b2442170b69c57c.jpg f7b2ff9e82ac78f9b8b402ddb21bfba193cb8cb0fc9bda93bfa8340155867772.jpg

    Smeer wat kruidenkaas op de bovenkant van elk spookje.

  4. 81744ad89d047c42b5931b833fbdb1017dac0517f8500adc42c2f04e6d29f354.jpg

    Snij de olijven in ringen. Vorm hiermee de ogen.

  5. 569a28786377cfa5039964623f22c1acb2abff4786816c717dab8f0078087ad2.jpg c885b68fc01726c8fe42cd54df141819ce58c0e5a47931bdda478d910757389d.jpg 2f884450b09637992fc0025a8c363000c60ecea90514a56562c979b1c322046c.jpg

    Snij 1/3 van de sneden salami in fijne reepjes van telkens 2 cm lang. Vorm hier de mond mee.

  6. 7b2d6e94c1a38b06cb5c3e4276c04cae558d72d4d8558d3a7b7898a048521b63.jpg f014951880050d1dbf68f9431d9385e08864a9c5504f6ffc5b3ef0c617623a7e.jpg ef96694b9e16b9d2340d01c5501c1f1b5f021d6d6ce43b74fdeabcd69d196562.jpg 05f70a5d6f0b9f97561f3b508649aa6a70354c2897f771525ca6a550ccf5dc26.jpg

    Snij met de uitsteekvorm van 14 cm enkele cirkels uit het tweede pizzadeeg. Leg op een ovenplaat met bakpapier en duw de onderkant van de cirkel aan beide zijden wat naar binnen om een schedel te vormen.

  7. 81b2671f0cdfa16f01f724a0f19dee456ec2b8f49490b1eb2dc50960227a825b.jpg 89d2ccf5765f9b0ee1b2eb22def1cae3c110ad14929069c7bbd91c37bcd19ece.jpg ff4f8188f62c50cfab024cd95a01de8d130b5e1bbb93191deca34d8759140e32.jpg

    Smeer in met wat pizzasaus en beleg rijkelijk met mozzarella.

  8. a098e24108e28425cfb1847db82582b6f0ab1d7ad3e215284c80e5a5741d6d6e.jpg 108084758e901fd0278f94468d1af81dd50b05531491c82354dac40c07d97cc2.jpg b3b776f7ec6e55b1fb4e08d3a85d2974f751f6d94de3e741965cc0a88ba9fd3f.jpg a7c0b728c33f9c5de57b63c7c894175f1db0e24b4cdff93ed5342f50dbef75f1.jpg

    Snij met de kleinste uitsteekvorm cirkels uit de overige sneden salami. Geef hiermee ogen aan de schedel. Leg op elk schijfje salami een plakje olijf.

  9. bd8693854481c86272ef67c40f54ca3749f61ff420d7144cf5f3572ee2eb0b13.jpg

    Bak de spookjes en schedels 10 à 12 min in een voorverwarmde oven op 200°C.

  10. cc712e27d83945155e305d7c4d37663c22def0a30a6c706155018402734e514b.jpg

    Werk de schedels af met een mond van bieslook.

  11. e9a5f34883c9c61cd94778c88422b9bb32b380fda00fb5534c50865bcdd28db9.jpg a39c688d6717325a26f81e5cb5f8b693c59a936b4cc23e2615e65afa960b27c2.jpg 3569dec8c4de68415fc310dabe8b5c4d3fb558697bebcece2d229fb1ab622eb0.jpg 25b077cfba25f873c8d05a2763600edb1013fbaf8ca828dfa07b56c03c5f4c8b.jpg 824b53db343ff313c0aeb023b8c2b859e24b8049e53c17c334926a073490fcaf.jpg

    Snij het stokbrood in schuine stukken van 2,5 cm. Besmeer rijkelijk met kruidenkaas.

  12. c6844bd3459da8dd773bff12873fd59e7fb8022ff7f4c129a1964979ee54364c.jpg eaa2c9ae686dee34a3fa59ae76936c606c808b28967bcb8bdea1cf2c995d69e8.jpg 84e6fe922e9b4eb99657fe47a367f65cc012dbf270369e4f7bf7bf1e19fb4040.jpg

    Halveer enkele olijven in de lengte. Maak hier lijfjes mee voor de spinnen. Gebruik kleinere stukjes olijf om poten te vormen.

  13. aee79f7ecdea9dce2613a6b71696a084abe88a767945652a55c42913943218e0.jpg

    Snipper de overige bieslook fijn. Werk de broodjes ermee af.

  14. Serveer samen met de spookjes en de schedels op een aperitiefbord.