Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Was de spinazie en laat uitlekken in een vergiet.
-
Pel de look en sjalot. Pers de look en snipper de sjalot fijn.
-
Verwijder de steelaanzet en zaadjes van de chilipeper en snipper fijn.
-
Scheur de mozzarella in fijne stukken.
-
Verhit wat boter in een sauspan.
-
Bak de sjalot, look en chilipeper glazig.
-
Blus met de room en 150 ml melk.
-
Roer de maïzena los in de overige melk.
-
Voeg de mozzarella, roomkaas en cheddar toe en breng al roerend aan de kook. Voeg de melk met maïzena toe en laat nog 2 min rustig verwarmen.
-
Roer de spinazie erdoor tot deze gaat slinken. Kruid met piment d’espelette en een beetje zout.
-
Werk af met jalapeñopepers en serveer als dipsaus bij (rauwe) groenten of tortillachips.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven