Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven voor op 180°C.
-
Laat de spinazie ontdooien en snipper de look fijn.
-
Doe de mayonaise, zure room, spinazieblaadjes, ½ kl peper, ½ kl zout en look in een hakmolentje en mix fijn.
-
Snij de artisjokbodems in stukjes en schep samen met de Parmezaanse kaas door het spinaziemengsel.
-
Plaats 20 min in een voorverwarmde oven en serveer met crostini’s.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven