Tartaar van knapperige groenten
PT30M
6 porties
1 dl notenolie
vers basilicum
1 dl Spar Griekse olijfolie
1 eetlepel bieslook (fijngehakt)
0 kleine knolselder
1 eetlepel verse fijngesneden munt
1 venkel
1 groene paprika
1 takje fijn takje groene selder
1 gele paprika
1 wortel
1 kleine ui
2 el limoensap
snuifje suiker
1 rode paprika
Allergenen
Selder en noten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pel de ui, schil de wortel en knolselder.
-
Was de andere groenten zorgvuldig en snij ze in dobbelsteentjes van 5 mm.
-
Meng de dressingingrediënten en breng op smaak met versgemalen zwarte peper en zeezout.
-
Schep de groenten door de dressing en verdeel over kleine glaasjes. Garneer met basilicum en plaats koel tot gebruik.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Wil je dit verder toelichten?
Sluiten
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven