Tartaar van knapperige groenten PT30M 6 porties 1 dl notenolie vers basilicum 1 dl Spar Griekse olijfolie 1 eetlepel bieslook (fijngehakt) 0 kleine knolselder 1 eetlepel verse fijngesneden munt 1 venkel 1 groene paprika 1 takje fijn takje groene selder 1 gele paprika 1 wortel 1 kleine ui 2 el limoensap snuifje suiker 1 rode paprika

Tartaar van knapperige groenten

570f521341517583239d37c7f34bd13505a87f2f2b3041db65f632f975b36f18.jpg

Allergenen

Selder en noten. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Pel de ui, schil de wortel en knolselder.

  2. Was de andere groenten zorgvuldig en snij ze in dobbelsteentjes van 5 mm.

  3. Meng de dressingingrediënten en breng op smaak met versgemalen zwarte peper en zeezout.

  4. Schep de groenten door de dressing en verdeel over kleine glaasjes. Garneer met basilicum en plaats koel tot gebruik.