noten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij de fazantenpaté in kleine blokjes. Trek de blaadjes van het witloof los. Zet de blaadjes recht en zet de blokjes paté ertegen.
-
Snij de reepaté in grotere stukken. Rooster het bruin brood. Snij het brood in even grote stukken als de reepaté. Versier met wat veenbessen.
-
Steek met een uitsteekvorm rondjes uit de hazenpaté. Snij de gedroogde vijgen even groot. Snij de augurken in kleine plakjes. Zet de paté op de gedroogde vijgen en werk af met enkele plakjes augurk.
-
Rooster het wit brood en snij de korsten eraf. Snij de sneden diagonaal in Snij de eendenpaté ook in driehoekjes. Snij de appel in fijne frietjes. Versier de paté met de appelfrietjes en een walnoot.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven