Dessertbord

Dessertbord

Allergenen

Eieren , Lactose , Melk en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Snij de kaastaart met cuberdons in stukken. Versier met een framboos.

  2. Meng eenzelfde hoeveelheid mascarpone met eenzelfde hoeveelheid advokaat. Klop los met een klopper. Giet in een spuitzak en vul hiermee de chocoladecupjes.

  3. Doe de citroenmousse in een spuitzak en spuit in een glaasje. Giet er een laagje van de bijgeleverde muntsaus op. Werk af met een laagje van een andere mousse. Maak zo verschillende combinaties.

  4. Doe de chocolademousse in spuitzakken en vul hiermee de chococupjes op. Versier met fruit zoals rode bes, blauwe bes en physalis.

  5. Dresseer de borden met de verschillende kleine glaasjes, chococupjes en een stuk kaastaart.