Speculaasdessert
Kookgerei
Spuitzak (2)
Eieren , Gluten , Lactose , Melk , noten en sojabonen. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Splits het ei. Klop het eiwit stijf met een snuifje zout.
-
Klop het eigeel en de speculaaspasta door de mascarpone. Spatel het eiwit erdoor.
-
Verkruimel de speculaas en verdeel over de bodem van de glaasjes.
-
Lepel of spuit de speculaasmousse erop.
-
Klop de room stijf met de poedersuiker. Doe in een spuitzak met gekartelde spuitmond.
-
Spuit de room op de speculaasmousse. Werk af met bresiliennenootjes.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders