Eieren , Gluten , Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Doe de malse boter in de mengkom van de keukenrobot en voeg de suikers toe. Meng goed. Meng het ei eronder en kneed goed.
-
Voeg het water toe en meng weer goed.
-
Zeef de bloem met het bakpoeder en de speculaaskruiden boven het deeg. Kneed alles goed door tot je een kruimelig deeg krijgt.
-
Rol het deeg op tot een worst en verpak in plasticfolie.
-
Laat het deeg een nacht in de koelkast rusten.
-
Verwarm de oven voor op 180°C.
-
Rol het deeg uit tot 4 mm dikte en steek de koekjes met een vormpje uit. Schik ze op een met bakpapier beklede bakplaat.
-
Zet in de oven en bak ± 12 minuten. Duw op het midden van de speculaas en als hij terugveert, is hij goed.
-
Haal de bakplaat uit de oven en laat de speculaas afkoelen op de plaat. De speculaas wordt dan pas hard.