Pudding van aardbeien met aardbeidressing en crumble van speculoos

4Zoet15minPrint
Ingrediënten
  • 1 zakje vanillepoeder
  • ½ l Boni Selection volle melk
  • 2 zakjes vanillesuiker
  • 14 aardbeien
  • 1 kl balsamicoazijn
  • 1 el limoensap
  • 1 kl bruine suiker
  • 1 el water
  • 4 Bastognekoeken met speculoos
Recept
  1. Los het vanillepoeder op in 4 el melk.
  2. Voeg de rest van de melk en de vanillesuiker toe.
  3. Breng aan de kook en laat de pudding een paar min al roerend koken en indikken.
  4. Prak 8 aardbeien met een vork fijn en meng onder de pudding.
  5. Verdeel de warme pudding over 4 kommetjes, bedek met plastic folie en laat afkoelen in de koelkast.
  6. Doe 2 aardbeien met bruine suiker, balsamicoazijn, water en limoensap in een mixer en mix tot een dressing.
  7. Hak de Bastognekoeken grof tot een crumble.
  8. Verdeel de aardbeidressing over de pudding en werk af met de crumble en een aardbei.
< naar recepten