Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- April
- Mei
- Juni
- Juli
- Augustus
- September
- Fruit
Aardbei
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Los het vanillepoeder op in 4 el melk.
-
Voeg de rest van de melk en de vanillesuiker toe.
-
Breng aan de kook en laat de pudding een paar min al roerend koken en indikken.
-
Prak 8 aardbeien met een vork fijn en meng onder de pudding.
-
Verdeel de warme pudding over 4 kommetjes, bedek met plastic folie en laat afkoelen in de koelkast.
-
Doe 2 aardbeien met bruine suiker, balsamicoazijn, water en limoensap in een mixer en mix tot een dressing.
-
Hak de Bastognekoeken grof tot een crumble.
-
Verdeel de aardbeidressing over de pudding en werk af met de crumble en een aardbei.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven