Crumblekoekjes met vanilleroom en aardbeien

Crumblekoekjes met vanilleroom en aardbeien

Allergenen

Gluten en noten. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Doe het amandelpoeder, de havervlokken, de suiker, het zout, het eiwit, de bloem en 2 el yoghurt in de keukenrobot.

  2. Meng tot een samenhangend deeg.

  3. Maak met een ijsschep een bolletje van het deeg en leg op een bakplaat met bakpapier.

  4. Verwarm de oven voor op 180°C.

  5. Druk met de bolle kant van een lepel de bolletjes plat. Maak een kuiltje in het midden. Dompel de lepel steeds in lauw water, zodat het deeg niet aan de lepel blijft kleven.

  6. Bestrooi met poedersuiker.

  7. Bak ± 20 min in de voorverwarmde oven.

  8. Leg de koekjes op een rooster en laat afkoelen.

  9. Meng 1 el Griekse yoghurt met de vanillecrème.

  10. Vul de koekjes op met de vanilleroom en werk af met stukjes verse aardbeien en muntblaadjes.