Biscuit met banketbakkersroom en aardbeien

Biscuit met banketbakkersroom en aardbeien

Allergenen

Eieren , Gluten , Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Verwarm de oven voor op 180°C hetelucht.

  2. Mix de eieren met 200 g suiker in de keukenrobot, tot je er zo veel lucht onder geklopt hebt dat het 4 keer zo groot is als het oorspronkelijke volume.

  3. Zeef de Boni Selection zelfrijzende bloem erover en spatel er voorzichtig onder.

  4. Strijk de bakvorm in met gesmolten boter, beboter de randen in een opwaartse beweging en bebloem.

  5. Giet het deeg in de vorm. Bak in 30 min goudbruin in de voorverwarmde oven.

  6. Ontvorm en laat afkoelen.

  7. Banketbakkersroom: meng 60 g suiker, vanillesuiker en eidooiers in een kom.

  8. Voeg de bloem toe en roer tot die helemaal is opgenomen.

  9. Breng de melk aan de kook en zet het vuur uit zodra er belletjes verschijnen.

  10. Voeg een scheut melk toe aan het eiermengsel en meng tot de melk helemaal is opgenomen.

  11. Giet de rest van de melk in delen erbij en roer tot een egaal mengsel.

  12. Doe het mengsel in een pot en verwarm al roerend tot je een pudding bekomt.

  13. Giet in een kom en dek af met plastic folie, zo komt er geen velletje op. Plaats in de koelkast.

  14. Doe de afgekoelde banketbakkersroom in een spuitzak en bedek de biscuit met toefjes room.

  15. Werk af met aardbeien en frambozen.