Allergenen
Eieren , Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij de vanillestok open.
-
Kook de melk op met de opengesneden vanillestok.
-
Klop de dooiers samen met de suiker glad en voeg het puddingpoeder toe.
-
Giet de kokende melk op de dooiers en laat, al roerend, koken op het vuur.
-
Laat eventjes afkoelen onder plasticfolie.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Wil je dit verder toelichten?
Sluiten
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven