Eieren , Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Januari
- Februari
- Maart
- April
- Mei
- Juni
- September
- Oktober
- November
- December
- Fruit
Appel
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Schil de appels, verwijder het klokhuis en snij in kleine dobbelsteentjes.
-
Smelt een klontje boter in een pan en laat de appelblokjes garen met de vanillesuiker en honing. Haal uit de pan en laat afkoelen.
-
Klop de eigelen met de suiker tot je een ruban krijgt.
-
Meng de mascarpone onder de eisuikermengeling. Klop met de mixer op tot je een luchtig geheel hebt.
-
Klop de eiwitten stijf en schep ze voorzichtig onder de mascarpone.
-
Leg 6 speculaasjes apart. Breek de rest van de speculaas tot crumble. Leg in elk glas een bodem speculaascrumble.
-
Verdeel er een laagje appels op.
-
Giet er wat mascarponeroom over.
-
Leg opnieuw een laagje speculaas, laagje appel en werk af met de resterende mascarpone. Herhaal tot het glas gevuld is.
-
Zet minstens 4 u in de koelkast.
-
Haal net voor het opdienen uit de koelkast, werk af met speculaascrumble en steek er een speculaasje in.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven