Tiramisu

Kookgerei
Zeef (1)
Eieren , Lactose , Melk , noten en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Splits de eieren.
-
Klop de eidooiers los. Klop de mascarpone met de amaretto erdoor.
-
Klop de eiwitten stijf. Klop de poedersuiker erdoor tot het eiwit mooi glanst. Spatel het eiwit voorzichtig door het mascarponemengsel.
-
Dompel de lange vingers 1 voor 1 kort in de koude koffie en leg ze naast elkaar in een schaal.
-
Verdeel ½ van het mascarponemengsel over de koekjes en strijk glad.
-
Leg een laag gedoopte lange vingers erop en eindig met de rest van het mascarponemengsel. Strijk de bovenkant glad en dek af.
-
Laat minstens 4 u opstijven in de koelkast, liefst een hele nacht.
-
Zeef vlak voor het serveren het cacaopoeder over de tiramisu.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders