Allergenen

Eieren , Lactose , Melk , noten en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Splits de eieren.

  2. Klop de eidooiers los. Klop de mascarpone met de amaretto erdoor.

  3. Klop de eiwitten stijf. Klop de poedersuiker erdoor tot het eiwit mooi glanst. Spatel het eiwit voorzichtig door het mascarponemengsel.

  4. Dompel de lange vingers 1 voor 1 kort in de koude koffie en leg ze naast elkaar in een schaal.

  5. Verdeel ½ van het mascarponemengsel over de koekjes en strijk glad.

  6. Leg een laag gedoopte lange vingers erop en eindig met de rest van het mascarponemengsel. Strijk de bovenkant glad en dek af.

  7. Laat minstens 4 u opstijven in de koelkast, liefst een hele nacht.

  8. Zeef vlak voor het serveren het cacaopoeder over de tiramisu.