Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Meng het cacaopoeder en de bloemsuiker onder de ricotta.
-
Doe de ricotta in een spuitzak met gekartelde spuitmond.
-
Breek de speculaas in kleine stukken.
-
Stop in elke framboos een stukje speculaas.
-
Leg 1 gevulde framboos op een klein bordje en spuit er toefjes chocoladecrème rond en op.
-
Werk af met glitter en 1 gevulde framboos.
-
Bewaar de dessertjes op een koele plaats.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven