Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Bekleed een taartvorm met het bladerdeeg.
-
Doe de speculaasjes in de blender en mix. Voeg de room toe en mix nogmaals. Verdeel het speculaasmengsel over de bodem van het deeg.
-
Schil de appels, verwijder het klokhuis en snij in schijfjes. Schik ze dakpansgewijs op het speculaasmengsel.
-
Bak de taart in 20 à 25 minuten goudbruin in een voorverwarmde oven op 180°C.
-
Haal de taart uit de oven en bestrijk de warme taart met abrikozenconfituur.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven