Augurk met kaasvulling in bierdeeg

Augurk met kaasvulling in bierdeeg

Allergenen

Kan allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Haal met een appelboor het vruchtvlees van de augurk uit. Bewaar het vruchtvlees om in de piccalillysaus te vermengen.

  2. Meng de 2 kazen. Vul de augurk met de 2 kazen.

  3. Week de vellen rijstpapier stuk per stuk in koud water. Dep ze even af met een droge handdoek als ze vochtig genoeg zijn.

  4. Leg een vel rijstpapier op het werkvlak en schik de gevulde augurk erop. Rol de augurk in het rijstpapier en vouw de hoekjes naar binnen. Je maakt een sigaar. Herhaal dit met alle augurken.

  5. Beslag: meng de bloem met het bier en het spuitwater.

  6. Leg de augurken in het beslag en frituur. Laat uitlekken op keukenpapier. Snij de augurken doormidden.

  7. Snij het uitgehaalde vruchtvlees van de augurken in kleine stukjes. Meng ze onder de piccalilly.

  8. Serveer de gefrituurde augurken met piccalilly.