Eieren , Lactose , Melk en sesamzaad. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Spoel de spinazie. Stoof de spinazie kort aan in wat olijfolie en sesamzaadjes. Haal uit de pan en laat afkoelen.
-
Kruid de lamsfilets met versgemalen peper en zeezout. Klop het ei los.
-
Bestrijk de vellen brickdeeg met het losgeklopt ei en bedek met een laagje gestoofde spinazie.
-
Schik de lamsfilets erop. Rol op en maak mooie cilinders.
-
Bak in een frietketel op 180°C gedurende 4 minuten. Haal uit het frietvet en laat uitlekken.
-
Snij elke cilinder in 4 stukken.
-
Serveer met enkele takjes munt en een lepeltje kruidenkaas.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven