Selder , noten en sojabonen. Kan andere allergenen bevatten.
- April
- Mei
- Juni
- Juli
- Augustus
- Groenten
Komkommer
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij de rode chilipepertjes in 2, verwijder de pitjes en snij fijn. Snij de lente-uitjes fijn. Spoel de spinazieblaadjes en laat uitlekken. Hak de cashewnoten. Schil de komkommer en snij in fijne staafjes. Snij de selder in kleine stukjes.
-
Meng alle ingrediënten onder elkaar.
-
Besprenkel met de walnotenolie, sojasaus en sap van de limoen. Werk af met de zeste van de limoen.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven