Eieren en Pindanoten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Was de aubergine en snij in plakjes.
-
Wentel ze achtereenvolgens in de bloem, losgeklopte eieren en paneermeel.
-
Bak de aubergineplakjes 2 à 3 minuten aan beide zijden in olie. Laat uitlekken op keukenpapier.
-
Snij de kaas in plakjes. Leg tussen 2 gebakken aubergineschijfjes.
-
Schik op een bord en serveer met gemengde sla. Versier met een plukje peterselie.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven