Bruschetta met kip en chutney

Allergenen
Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoeveel eten voorzien per persoon bij een BBQ?
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Bak de bruschetta krokant in olijfolie en wrijf in met look.
-
Besmeer 4 bruschetta’s met boter en 4 bruschetta’s met tomatenchutney.
-
Verdeel de sneetjes kipfilet over de 4 bruschetta’s met boter.
-
Snij de tomaat in dunne plakjes en leg op de kipfilet.
-
Dek af met de bruschetta’s met tomatenchutney. Hou de bruschetta’s samen met een prikker.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Wil je dit verder toelichten?
Sluiten
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders