Appelsandwich met plattekaas, radijs en pindakaasnootjes
Allergenen
Pindanoten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij de appel in gelijke schijfjes, gebruik hiervoor een mandoline.
-
Haal de harde kern eruit met een appelboor. Spoel de radijsjes en snij fijn. Hak de pinda’s fijn.
-
Besmeer elk schijfje met afwisselend pindakaas of plattekaas.
-
Strooi wat fijngehakte, ongezouten pinda’s op de pindakaas en leg radijsjes op de plattekaas.
-
Tip: je kan de appelschijfjes ook beleggen met confituur en granola.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Wil je dit verder toelichten?
Sluiten
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders