Pindanoten. Kan andere allergenen bevatten.
- Januari
- Februari
- Maart
- April
- Mei
- Juni
- September
- Oktober
- November
- December
- Fruit
Appel
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij de appel in gelijke schijfjes, gebruik hiervoor een mandoline.
-
Haal de harde kern eruit met een appelboor. Spoel de radijsjes en snij fijn. Hak de pinda’s fijn.
-
Besmeer elk schijfje met afwisselend pindakaas of plattekaas.
-
Strooi wat fijngehakte, ongezouten pinda’s op de pindakaas en leg radijsjes op de plattekaas.
-
Tip: je kan de appelschijfjes ook beleggen met confituur en granola.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven