Duo van gevulde eitjes

Schaaldieren , Eieren , Gluten , Lactose , Melk , Mosterd en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Breng water aan de kook en kook de eieren 8 min. Giet af en spoel koud.
-
Meng het rode bietensap met de sushiazijn. Pel de eieren en leg ze in het sap. Laat minstens 3 u trekken in de koelkast.
-
Rooster de pijnboompitten goudbruin in een pan zonder vetstof.
-
Haal de eitjes uit het sap en halveer ze. Haal de dooiers uit de eieren.
-
Mix ½ van de dooiers met 4/10 zongedroogde tomaten, de cottage cheese, gerookt paprikapoeder en tabasco. Kruid met zout. Bewaar koel in een spuitzak.
-
Snij de Parmaham in brede repen van 4 cm en snipper de bieslook fijn. Halveer de overige zongedroogde tomaten.
-
Spuit de ½ van de eiwitten op met deze vulling. Werk af met een stuk tomaat, Parmaham en wat bieslook.
-
Mix de overige dooiers met mayonaise, zure room en currypoeder. Kruid met zwarte peper en zout. Bewaar koel in een spuitzak.
-
Vul de overige eiwitten op met de curryvulling. Werk af met garnalen en wat tuinkers.
-
Serveer de gevulde eieren met rucola op een bord. Werk af met pijnboompitten en zwarte peper van de molen.